TPO Doorgaan

Dat ging lekker door…

29-12-2014 23:02

287 inzendingen, 100 blogs gepubliceerd, 12.500 euro verdiend voor ondernemers die liever zelf geld ophalen dat te moeten smeken bij de bank. ThePostOnline organiseerde afgelopen jaar samen met ondernemersverzekeraar de Amersfoortse de blogbattle TPO Doorgaan, en dat werd een groot succes.

De Amersfoortse startte in 2014 de crowdfund-site Doorgaan, om ondernemers een steuntje in de rug te geven – en aan investeringskapitaal te helpen, waar dat bij de bank tegenwoordig niet of nauwelijks meer mogelijk is. De Amersfoortse investeerde zelf mee, en TPO ook: per (gepubliceerd) blog die onze lezers instuurden verdienden de Doorgaan-ondernemers 125 euro.

Hou je muil

In totaal werden het er 287 dus, waarvoor eeuwige dank, en de best gelezen van allemaal was deze, geheel in ondernemende ‘hou je muil en ga aan het werk’-sfeer, van Olivier Pernet

visual_ASRPijl

Ze gingen over van alles en nog wat, die blogs. Succesvolle ondernemers, matige ondernemers, soorten ondernemers, tips voor ondernemers, interviews met ondernemers. En allemaal hadden ze sympathie voor ondernemers. Da’s mooi. Hebben wij ook. Ondernemers zijn de kurk waar dit land op drijft, en ze kunnen dat steuntje in de rug wel gebruiken. Ook in 2015 gaat Doorgaan daarom door. Pun intended.

Het geld van TPO ging overigens onder andere naar Zonnehoeve, voor blije melk van blije koeien, en Beter Thuis, dat de zorg voor ouderen wil verbeteren. Ze haalden mede daardoor de gehoopte bedragen op bij hun crowdfunding, net als 11 andere ondernemers. In totaal haalden ondernemers in 2014 via Doorgaan een kleine 6 ton investeringskapitaal op.